Kézilabda-BL

öt magyar játékos az All Star-csapat jelöltjei között. Amennyiben másik de ezzel megegyező nevű Bajnokok Ligája versenysorozatot keresel válaszd ki a sportágat a felső menüben vagy a kategóriát országot a bal oldali menüben.


Epingle Sur Asztal

A női kézilabda-válogatott magabiztosan győzött Portugáliában így a.

. Döntetlent játszott Brestben a Győri ETO Nemzeti Sport 1900. FÉRFI KÉZILABDA BAJNOKOK LIGÁJA 20212022 - NSO. A Győr legjobbja a hét gólt.

1 day agoA Győri Audi ETO KC után Tomori Zsuzsanna csapata a címvédő Vipers Kristiansand jutott döntőbe a női kézilabda Bajnokok Ligájában mivel 33-27-re legyőzte a Metz HB csapatát a szombati elődöntőben a budapesti négyes döntő első játéknapján. A Vipers a csoportkörben mindkétszer kikapott a Metz együttesétől idegenben. Showing all 1 items Jump to.

Ismét a Veszprém nyerte a szuperrangadót Nemzeti Sport A férfi kézilabda NB I-ben a Veszprém idegenben 2927-re legyőzte a Szegedet a bajnokság nagy rangadóján. FÉRFI KÉZILABDA BAJNOKOK LIGÁJA 20212022 - NSO. 9 hours agoNői kézi BL-döntő.

A tizenötödik alkalommal szerepelhet a Győri Audi ETO KC kézilabdacsapata a női kézilabda Bajnokok Ligája fináléjában ha sikerül legyőznie a dán Esbjerget. Ez a z Bajnokok Ligája 20212022 KézilabdaEurópa aloldala. Ez a z Bajnokok Ligája 20212022 tabellák oldala a KézilabdaEurópa kategóriában.

Amennyiben másik de ezzel megegyező tournament_noseason nevű versenysorozatot keresel válaszd ki a sportágat a felső menüben vagy a kategóriát országot a bal oldali menüben. Amennyiben másik de ezzel megegyező nevű Bajnokok Ligája - női versenysorozatot keresel válaszd ki a sportágat a felső menüben vagy a kategóriát országot a bal oldali menüben. Nemzetisporthu 20210908 1618 Frissítve.

Amennyiben másik de ezzel megegyező tournament_noseason nevű versenysorozatot keresel válaszd ki a sportágat a felső menüben vagy a kategóriát országot a bal oldali menüben. Kézilabda kézilabda férfi kézilabda Bajnokok Ligája férfi kézilabda BL férfi kézi BL adatbank Telekom Veszprém Pick Szeged. Ma este végetér a férfi kézilabda EB-nek a bronzmeccsen Dánia - Franciaország a döntőben pedig Svédország - Spanyolország lesz a meccseket élőben online stream itt lehet nézni.

Június 4 szombat 1500 óra Budapest. Biztosan lesz magyar Bajnokok Ligája-győztes a női kézilabdázóknál mivel a Győri Audi ETO KC ellenfele az a Vipers Kristiansand amelyben Tomori Zsuzsanna is szerepel. A Győri Audi ETO KC bejutott a női kézilabda Bajnokok Ligája négyes döntőjébe miután házigazdaként 35-23-ra legyőzte a.

Kézilabda női kézilabda BL női kézi BL Győri Audi ETO KC női kézilabda Bajnokok Ligája női kézilabda kézilabda FTC-Rail Cargo Hungaria nemzetisporthu 20210908 1540. Férfi kézi NB I. Megvan a sorsolás így immár nem titok hogy az ötszörös győztes Győri Audi ETO KC a dán Team Esbjerg csapatával találkozik a női kézilabda Bajnokok Ligája elődöntőjében a budapesti MVM Dome-ban rendezendő négyes döntő első játéknapján június 4-én.

Kattints az ország nevére a balmenüben és válaszd ki a téged érdeklő versenysorozatot bajnokság kupa egyéb versenysorozat. Az Esbjerg mellett az ötszörös BL-győztes Győri Audi ETO KC valamint Tomori Zsuzsanna csapata a címvédő norvég Vipers Kristiansand és a francia Metz HB várja a négyes döntő keddi sorsolását. Győri Audi ETO KC-Vipers Kristiansand élő 2022.

17 hours agoGyőr-Vipers döntő lesz a női kézilabda BL-ben Infostart 2022. Kövesd a z Bajnokok Ligája 20212022 élő eredményeit végeredményeit a meccseket. Kézilabda livescore szolgáltatásunk real time az oldalt nem szükséges frissíteni.

Ez az Bajnokok Ligája 20212022 meccsek oldala a KézilabdaEurópa kategóriában. Ez az Bajnokok Ligája - női 20212022 KézilabdaEurópa aloldala. A Győri Audi ETO KC minden bizonnyal a 1515-kor kezdődő első elődöntőt játssza június 4-én az MVM Dome-ban.

A kézilabda egy labdajáték. A fináléba mindkét csapat 33-27-es sikerrel jutott be a magyar csapat a. Június 4 szombat 1400 óra Budapest Felvezető műsor Bajnokok Ligája női Final Four 2022.

Hétszer adott otthont a Budapest Sportaréna a női kézilabda Bajnokok Ligája négyes döntőjének idén. Szikora szerint a tapasztalatnak köszönheti sikereit a Bietigheim. Megkezdődött a jegyértékesítés a női kézilabda Bajnokok Ligája négyes döntőjére amelyet a budapesti MVM Dome-ban rendeznek június 4-5-én.

Szikora remekelt megnyerték a döntőt. A Magyar Kézilabda Szövetség honlapjának keddi beszámolója szerint öt kategóriában 9990 és 59 990 forint közötti áron lehet vásárolni belépőket amelyek mindegyik. Kézilabda női kézilabda BL női kézi BL Győri Audi ETO KC női kézilabda Bajnokok Ligája női kézilabda kézilabda FTC-Rail Cargo Hungaria nemzetisporthu 20210908 1540 Frissítve.

Férfi kézilabda BL - A Veszprém visszavágott a Dinamo Bucurestinek. BL-döntőért harcol a Győr. Női és férfi kézilabda magyar bajnokság kézilabda Bajnokok Ligája valamint válogatott meccsek Európabajnoki selejtezők és torna meccsek és világbajnokságokat közvetítő élő online.

5 hours agoA női kézilabda BL négyes döntőjének helyszíne is a győrieknek kedvez az MVM Dome-ba sokkal többen férnek be mint a Papp László Budapest Sportarénába vagyis elképesztő hangulat várható. Pin On Kezilabda Az oldal azért jött létre hogy egy helyen összegyűjtsük a sportcsatornákon közvetített kézilabda mérkőzéseket.


Pin By Dori F On Handball 3 Handball Sport Girl Body Goals


Pin On Asztal


Pin On Asztal


Pin By Angels Blanch Mussons On Handbol Champions League Handball Audi


Pin On Gyor Handball


Bernadett Bodi Sport Bodo Audi


Pin On Kezilabda


Pin On Kezilabda


Stina Bredal Oftedal Handball Jersey Sports Jersey


Pin On Asztal


Pin On Sport And Health


Pin On Magyarorszag


Pin On Magyarorszag


Ehf Champions League Women S Final4 2018 May 12th Budapest Hungary Handball Champions League Champion


Pin Auf Gyor Handball


Anita Gorbicz Handball Players Handball Sports Women


Anne Mette Hansen Handball Gyor Sporty


Ujabb Ket Pontot Gyujtott Be Az Ftc Handball Hu Kezilabda Handball


The Gyori Audi Eto Won The Women S Ehf Champion League 2014 Happy Moments With Katrine Lunde Eduarda Amorim And Katarina B Handball Players Handball Champion

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel